Super Ofertă ! Chișinău - Praga la doar 50 €

Profita in luna Ianuarie biletul din Chisinau spre Praga la doar 50 euro !

Profita in luna Ianuarie biletul din Chisinau spre Praga la doar 50 euro !

Plecari regulate din Moldova catre Budapesta , Bratislava , Brno , Praga , la preturi accesibile!  

Tu unde ai nevoie să călătorești? - Pentru că vrem să ai parte de cel mai bun raport calitate-preț, biletele noastre la doar 50 EUR/ persoană. 

Cum îți faci o rezervare a biletului de autocar? - Este foarte ușor să îți rezervi un bilet în mai puțin de 1 minut! Cum?  

1.Poți să îți faci o rezervare pe site completând formularul disponibil precum si plata online a biletului . Tot pe site ne poți scrie și în căsuța de chat iar noi îți vom răspunde cu drag întrebărilor.  

2.Ne poți contacta și telefonic sunând în Call Center: +37378918888 sau +420775100888

Ce spun clienții noștri "Am avut o exerienţă minunată cu ei, am ajuns la timp şi în siguranţă, plus că am beneficiat de gratuitate pentru băieţelul meu de 1 an. Cea mai bună firmă de Transport! Recomand!" "Soferi Profesionisti , autocare moderne , implicare maximă din partea tururor. Recomand cu placere Busline,cea mai tare firmă de transport." "Calatoria plăcută,preturi accesibile,șoferi profesioniști si respectuoși.Oferă gustari si apă pe durata calatoriei."

La fiecare cursă, îți oferim o masă caldă din partea noastră – îți facem cinste pentru ca tu să ai un drum cât mai plăcut.