Super Ofertă ! Chișinău - Praga la doar 50 €

Calatoreste spre Cehia cu pasaport Biometric !

Calatoreste spre Cehia cu pasaport Biometric !

Vești bune pentru cei care vor să călătorească spre CEHIA cu pașaport biometric ! 

Cursele de transport persoane pe ruta Moldova - Cehia doar cu pasaport Biometric , sunt o soluție ieftină fie că lucrați în străinătate și doriți să vă întoarceți la cei dragi, fie că vă doriți doar să vizitați Cehia în calitate de turist. Cu o experiență de peste 20 de ani în transportul internațional de persoane, BUSLINE a făcut o tradiție din a duce fiecare pasager la destinația dorită, totul în cele mai bune condiții de călătorie și la cele mai bune tarife.
Plecările sunt săptămânale și includ numeroase beneficii, astfel încât să aveți parte de o călătorie conform așteptărilor voastre. Călătorește alături de noi din Moldova (avem acoperire Orhei , Telenesti , Singerei , Balti , Riscani , Edinet , Briceni ) spre Praga, Brno, Humpolec, Iglava, Mlada-Bodeslav, Liberec, Plzen, Karlovy Vary și alte destinații. 
Prețul unui bilet pe ruta Chisinau Praga la doar 50 euro cu VIZA sau Acte EU

Dacă dorești să îți rezervi locul și să stai fără griji, îți poți cumpăra biletul direct de pe site-ul nostru: www.busline.md sau În cazul în care dorești poți programa la telefon GRATUIT! 

Nr. de telefon: +37378918888 sau +420775100888