Super Ofertă ! Chișinău - Praga la doar 50 €

Bine de știut , pentru a te urca în autocar poți prezenta biletul nu doar printat, ci și în forma sa electronică (un fişier PDF sau cod QR pe smartphone).

Bine de știut , pentru a te urca în autocar poți prezenta biletul nu doar printat, ci și în forma sa electronică (un fişier PDF sau cod QR pe smartphone).

Bine de știut
 
Pentru a te urca în autocar poți prezenta biletul nu doar printat, ci și în forma sa electronică (un fişier PDF sau cod QR pe smartphone).
 
Dacă vei călători împreună cu copilul mai mic de 3 ani nu uita să iei cu tine scaunul special pentru copii. (Copiii între 0 și 3 ani pot fi transportați numai în scaune pentru copii).
 
Ai posibilitatea rezervării locului de lângă tine, pentru ca tu să te poți bucura de mai mult spațiu și confort, pe toată durata călătoriei. Rezervarea locului învecinat nu reprezintă un bilet de călătorie în sine și nici nu dă dreptul titularului de a lua o altă persoană cu el. Rezerva / Procura acum online !
De asemeni îți poți rezerva locul dorit în autocar, contra unei taxe adiționale pe care ți-o vor comunica colegii noștri în momentul achiziționării biletului de călătorie.
 
Despre întârzieri ale autocarului vei fi informat prin SMS sau mesaje Push la numărul de mobil indicat la rezervare.

Telefoneaza RO +(40) 755 459 874

Telefoneaza CZ +(420) 775 100 888

Pentru bilete cumpărate din agențiile BUSLINE :
 
- Poți schimba sau anula rezervarea ta fără penalizare, cu până la 15 minute înainte de ora de plecare înscrisă pe biletul de călătorie.
 
Baterie descărcată?
 
Toate autocarele sunt dotate cu prize, pe care le găsești fie lateral pe scaun, fie sub scaun.

Chisinau - Budapesta 50 euro 

Chisinau - Bratislava 50 euro

Chisinau - Brno 50 euro

Chisinau - Praga 50 euro

Chisinau - Plzen 50 euro

Chisinau - Liberec 50 euro